FORD 2018 TOURNEO CUSTOM

Jármű részletei


Tourneo Custom

Minőségi ugrás a személyszállítók között. Kivételes kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, kilenc férőhely, és modern, új külső. Ráadásul olyan vezetési élményt nyújt, mint egy személyautó. Az új Tourneo Custom a személyszállítás művésze.

Utastér

Custom a személyszállítás művésze.

Fejlett technológiákkal kényelmes az utazás Az új Tourneo Custom számos innovatív technológiával könnyíti meg vezetője dolgát. Ilyen például a sofőr által nem észlelhető járművekre figyelmeztető Holttérfigyelő rendszer vagy az Intelligens sebesség asszisztens, mely a Táblafelismerő rendszer kamerájának segítségével észleli az érvényes sebességkorlátozásokat (ha bekapcsolt állapotban van), és segíti annak betartását. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer egy merőleges parkolóhelyről történő kitolatáskor figyelmezteti a vezetőt az elhaladó járművekre. Az Adaptív sebességtartó automatika pedig segít megtartani a vezető által beállított követési távolságot, a jármű előtt haladó gépkocsihoz képest.

Dőljön hátra, lazuljon el és élvezze az utat!

A Tourneo Custom minden ülése kivételes utazási élményt kínál. A rugalmasan variálható hátsó üléseknek köszönhetően számos konfigurációs lehetőség áll rendelkezésre az utastér és a csomagtér arányainak meghatározásában. A hosszú tengelytávú változat (L2) pedig még nagyobb csomagteret biztosít. A második üléssorban található új, hátrafordítható ülések egyszerűen kialakítható, tárgyalószerű elrendezést tesznek lehetővé. A választott modelltől függően a harmadik üléssorban háromszemélyes 2+1 elrendezésű, illetve különálló, kivehető, lehajtható ülések érhetőek el. A prémium minőségű szövet-, részben bőr és bőrkárpitok, a praktikus tárolórekeszek és a személyautókra jellemző belső kidolgozottság a vezető és utasai számára is teljes kényelmet nyújtanak.

Külső

Védelem a gyalogosoknak is

Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működteti a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát (80 km/h sebességig hatékonyan működik, az út és a jármű átlagos állapotát feltételezve).

Új fényt vet az útra.

Továbbfejlesztett világítás a kiváló láthatóságért. A Tourneo Custom új, stílusos fényszórói markáns megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A LED nappali menetfény az összes változat esetében alapfelszereltség, a választható, erős xenon fényszórók pedig minden körülmények között kiváló megvilágítást biztosítanak.

Colour swatch

 • Festés

  Frozen White Alapfényezés

 • Festés

  Race Read Alapfényezés

 • Festés

  Blazer Blue Alapfényezés

 • Festés

  Magnetic Metálfényezés

 • Festés

  Chrome Blue Metálfényezés

 • Festés

  Orange Glow Metálfényezés

 • Festés

  Diffused Silver Metálfényezés

 • Festés

  Shadow Black Metálfényezés

 • Festés

  Moondust Silver Metálfényezés

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények