Kezdőár Elérhető 2024 közepétől

Ford Mach-E Rally

Kezdőár Elérhető 2024 közepétől

Jármű részletei

AZ ÚJ, TELJESEN ELEKTROMOS

MUSTANG MACH-E® RALLY

A Mustangot először elektromos autóvá alakítottuk. Most pedig úgy alakítjuk át, ahogy eddig még sosem. 

Bemutatjuk az autóversenyek ihlette új, teljesen elektromos Mustang Mach-E® Rally modellt. Az első olyan Mustang, mely arra készült, hogy bizonyítson a versenypályán és nagy port verjen fel. 

A Mustang Mach-E Rally külsőre megfelel az elvárásoknak. Drámai hátsó spoiler, egyedi karosszéria1, tartós, fényes fehér, 19"-os könnyűfém keréktárcsákkal díszítve, amit a Ford rally autók régre visszanyúló története ihletett. 

A Mustang Mach-E Rally 2024 elejétől lesz rendelhető, a szállítások röviddel ezután kezdődnek. A „Feliratkozás Ford hírlevélre” gombra kattintva értesülhet a járművel és a Mustang Mach-E termékcsalád többi tagjával kapcsolatos legfrissebb hírekről.


Utastér

VERSENYRE TERMETT KÉNYELEM

Bukókeret nélkül! Belül a kényelem, a funkcionalitás és a stílus kombinációja egészíti ki az ikonikus fehér kerekeket. Foglaljon helyet a Ford által tervezett jellegzetes, fényesfehér üléstámlákkal és az ülés felületén dombornyomott „Mach-E Rally” felirattal ellátott Performance ülésekben.

Külső

NEM CSAK A LÁTSZAT KEDVÉÉRT

A Mustang Mach-E Rally számos fejlesztéssel büszkélkedve nyújt szabadságot és szórakozást a sáros utakon. Ezek közé tartozik a Mustang Mach-E GT egyedi fejlesztésű motorja, a speciális rugókkal és MagneRide® lengéscsillapítókkal kiegészített (A MagneRide® a BWI Group védjegye.) egyedi felfüggesztés, valamint a Mustang Mach-E GT modellhez képest nagyobb felületet és laza felületi tapadást biztosító gumiabroncsok. Szintén ebben a járműben érhető el a Ford legelső RallySport Drive üzemmódja, mely az elektronikus rendszereket úgy hangolja át, hogy jobb irányítást és kezelhetőséget biztosítsanak a csúszós kanyarokban.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

Mielőtt terepre indulna, mindig olvassa el a kezelési útmutatót, legyen tisztában a tereppel és az útvonal nehézségeivel, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést!

A Ford elkötelezetten törekszik a környezet megóvására és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom elérésére.

[1]Az első szerelvényfalban elhelyezett ködlámpák nem szerepelnek a Mustang Mach-E Rally európai változatában.

[2]A MagneRide® a BWI Group védjegye.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.