Kezdőár 17 080 000

Ford S-MAX

Kezdőár 17 080 000

Jármű részletei

 • Kétféle különböző váltótípus 6 sebességes manuális vagy 8 sebességes automata
 • Továbbfejlesztett felfüggesztés Több lengőkaros hátsó
 • Borulásgátló Stabilitásának megtartása

A kép illusztráció. További részletekért forduljon márkakereskedőjéhez.

Kalandra tervezve 

A Ford S-MAX modellt izgalmas kirándulásokra terveztük. És mivel a kalandok sokkal szórakoztatóbbak, ha megosztjuk másokkal, ez az elegáns Sport Activity Vehicle (SAV) bőséges helyet biztosít az utasok és holmijuk számára. Az öt- vagy hétüléses kivitel, a három ISOFIX-pont a gyermekülések számára, valamint a rugalmas ülésrendszer azt jelenti, hogy mindenkinek és mindennek van hely – a bőröndöktől akár a szörfdeszkákig.


Melyik az önnek megfelelő hajtáslánc?

A Ford S-MAX számos erőátviteli rendszert kínál. A hatékony dízelmotor mellett, mely két teljesítményopcióval rendelkezik, most már választhat egy 2,5 literes benzines hibridet is. Ez még nagyobb hatékonyságot eredményez, miközben lenyűgöző teljesítményt és nyomatékot biztosít. Hasonlítsa össze a Ford S-MAX motorváltozatokat alább!


 • HYBRID
 • HYBRID

  Az öntöltő funkció egy nagyteljesítményű hibrid akkumulátorral kombinálva lehetővé teszi a jármű számára, hogy  - ha lassabb tempóban is - de kisebb utakat elektromos üzemmódban tegyen meg.

  Kombinált CO2 kibocsátás 146-150 G/KM

  Elektromos töltési mód REGENERATÍV FÉKEZÉS + ELEKTROMOS MOTOR GENERÁTOR ÜZEMMÓDBAN

  Sebességváltó AUTOMATA

  Kombinált üzemanyag-fogyasztás 6,4 - 6,5 (L/100km)


  Tudjon meg többet!


 • ECOBLUE
 • ECOBLUE

  ovábbfejlesztett dízeltechnológia jobb teljesítménnyel, nagyobb nyomatékkal, kedvezőbb fogyasztással és alacsonyabb kibocsátással.

  Kombinált CO2 kibocsátás 156-182 G/KM

  Elektromos töltési mód N/A

  Sebességváltó 6 SEBESSÉGES MANUÁLIS VAGY 8 SEBESSÉGES AUTOMATA

  Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,9 - 6,9 (L/100km)

  Tudjon meg többet!


FORD S-MAX

A Ford S-MAX már új motort is kínál, egy 2,5 literes hibrid benzinmotort. A csökkentett szén-dioxid-kibocsátás mellett kivételes teljesítményt, nyomatékot és vontatási képességet biztosít. Nincs szükség hálózati töltésre, az akkumulátor a padló alatt van elrejtve, így egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni a raktérben. Az autó minden egyes centiméterét kalandvágyók számára tervezték.

Utastér

Ezentúl még egyszerűbb parkolni

Aktív ki-/beparkolást segítő automatika képes az autónál alig 20%-kal nagyobb parkolóhelyekre is beállni. Csak nyomja meg a gombot, és az innovatív rendszer érzékelői segítenek megtalálni a helyet, majd automatikusan bekormányozzák az autót. Önnek csak a pedálokat és a váltót kell kezelnie, és követni az autó utasításait.

A testet jobban megtámasztó ülések masszázs funkcióval

Válassza a teljesen állítható Multi Contour üléseket az első ülésekhez [1] Kialakításuknak köszönhetően tökéletesebb támaszt nyújtanak az emberi test számára, sőt a masszázs funkciónak köszönhetően a hosszú utazások alatt is felfrissülten vezethet!

Külső

Erős, gazdaságos és most már elektromos is

A Ford S-MAX már elérhető új FHEV (full hibrid elektromos jármű) erőátviteli rendszerrel is. Ez a 2,5 literes benzinmotoros hibrid rendszer 190 lóerőt és 200 Nm nyomatékot biztosít – ez egy hibrid esetében kivételes érték. Ugyanilyen lenyűgöző, hogy az 1750 kg-os vontatási kapacitással a jet skitől egy kisebb lakókocsiig mindent magával vihet. Ahogy az várható volt, hatékony a motor üzemanyag-felhasználása is, hiszen a szén-dioxid-kibocsátás 146 g/km-re* csökkent. Nincs szükség hálózati töltésre, és az akkumulátor a csomagtér padlója alatt van elhelyezve, így a csomagteret teljes egészében ki tudja használni.

Extra teljesítmény vészfékezés esetén

A Vészfék-rásegítő arra szolgál, hogy vészhelyzet esetén a jármű elérje a maximális fékezési hatékonyságot. Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és amennyiben szükséges, automatikusan fokozza azt.

Colour swatch

 • Festés

  Blazer Blue

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Moondust Silver

 • Festés

  Magnetic

 • Festés

  Lucid Red

 • Festés

  Blue Panther

 • Festés

  Chrome Blue

[1] Multi-Contour ülések Active Motion masszázsfunkcióval A testet jobban megtámasztó ülések, amelyek akár masszíroznak is. A Multi-Contour ülés Active Motion masszázsfunkcióval talán a legkényelmesebb ülés, amelyben valaha ült. A még tökéletesebb illeszkedés érdekében 10 módon állítható, hűtéssel és fűtéssel fokozva a kényelmet.

Nevéhez hűen azonban legjobb szolgáltatása a masszázs. Tizenegy enyhén mozgó párnája vezetés közben szinte wellness élményt biztosít. Ezek a finom masszírozó mozdulatok nem vonják el a figyelmet, de azt veszi majd észre, hogy az utazás végeztével a szokásosnál kipihentebb lesz. Ezt az ülés tervezésébe bevont orvosok is igazolták, akik szerint így az izomfeszesség akár 60%-kal is csökkenthető. Nem csoda, hogy ötből négyen a Multi-Contour ülést kényelmesebbnek találták a normál üléseknél.

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.