Kezdőár 16 175 000 Ft

Ford Tourneo Custom Active

Kezdőár 16 175 000 Ft

Jármű részletei

Legfontosabb jellemzők

Karakteres Ford Active formavilág, sokoldalúan állítható ülések, és nehezebb terepen is biztos irányítás az extraként rendelhető, részlegesen önzáró, mechanikus differenciálművel. Ha kell, a Tourneo Custom Active elegánsan suhan az úti célja felé, de nem ijed meg a kihívást jelentő útviszonyoktól sem.


ÚJ FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

A Ford Active sorozat többi tagjához hasonlóan az új Tourneo Custom Active modell is egy robusztus felépítésű és sokoldalú személyszállító. Tágas utasterében akár 8 személy is kényelmesen elfér, így egy népesebb baráti társaság, vagy egy kiránduló nagycsalád is elegendő helyet talál benne csomagjaival együtt. Ráadásul az igényeknek megfelelően állítható és kivehető üléseknek köszönhetően a csomagtér tovább bővíthető. A jármű terepjáró képességeit javítja az extraként rendelhető mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű, melynek segítségével a legtávolabbi úti célok is biztonságban elérhetők. A lenyűgöző, új külső pedig félreérthetetlenül jelzi mindenki számára, hogy aki benne ül, komolyan veszi a feladatát. Akár a városon belül suhan úti célja felé, akár hétvégi kalandra indul a családjával.

Utastér

A kényelem mindenhová elkísér

A prémium minőségű, stílusos „Nordic Blue” varrással díszített, részben bőrből készült üléseken akár 8 személy is komfortosan utazhat. Az ülések lehajtásával a csomagtér rugalmasan bővíthető, a második üléssor pedig hátra is fordítható a kényelmes beszélgetésekhez. A Ford Tourneo Custom Active modellben is megtalálható a FordPass Connect kommunikációs modem, ami a fedélzeti Wi-Fi-n keresztül akár 10 eszköz számára biztosít hozzáférést a világhálóhoz. Ideális jármű, hogy sokadmagával együtt felfedezze a világot.

Fejlett motortechnológia

A Tourneo Custom Active fejlett, 2,0 literes EcoBlue dízelmotorjainak magabiztos teljesítménye figyelemre méltó hatékonysággal párosul. A kétféle változatban is elérhető, akár 185 LE teljesítményre és 415 Nm nyomatékra képes erőforrásokhoz manuális és automata váltó is választható. Természetesen mindkét motor megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó, szigorú Euro 6.2 előírásoknak. A jármű ezen felül EcoBlue hibrid hajtással is választható, mellyel még alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és kibocsátás érhető el.

Külső

Lendületes formavilág

Az új Tourneo Custom Active modellben tökéletesen párosul a sokoldalúság és stílusos megjelenés. A tető teljes hosszában húzódó tetősínekkel szükség esetén tovább bővíthető a csomagok rendelkezésére álló hely. A kéttónusú fényezés, az egyedi 17"-os könnyűfém keréktárcsák és oldallépcsők, valamint a jellegzetes Ford Active hűtőrács pedig erőt sugárzó megjelenést kölcsönöz a járműnek.

Figyelemre méltó képességek

A Tourneo Custom Active modellt úgy terveztük, hogy nehéz terepen is könnyedén mozogjon. A manuális sebességváltóval szerelt járműveinknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálmű csökkenti a kerekek kipörgését azáltal, hogy a motor nyomatékát a legjobb tapadású kerekekre irányítja. A megoldás lazább szerkezetű, egyenetlen talajon különösen előnyös, hiszen olyan körülmények között segíti a jármű haladását és javítja stabilitását, amikor arra a legnagyobb szükség van.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények