Kezdőár 7 275 000 Ft

Ford Fiesta

Kezdőár 7 275 000 Ft

Jármű részletei


ÚJ FORD FIESTA

Örömet szerez minden nap. Bármerre jár a városban, a Fiesta stílusos megjelenése garantáltan magára vonja a figyelmet. Innovatív műszaki megoldásainak - köztük az új, interaktív, digitális műszerfalnak - köszönhetően a Ford ikonikus kisautója még hatékonyabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt. Az új Fiestákhoz több különböző EcoBoost hibrid erőforrás is választható, melyek lenyűgöző üzemanyag-hatékonyság és alacsonyabb CO2-kibocsátás mellett is dinamikus menettulajdonságokat és bőséges teljesítményt biztosítanak a hétköznapokban. A Fiesta ST-Line modellek sportos formavilágától a Fiesta Titanium prémium szinvonalú kényelmén át a Fiesta Active robusztus, terepjárós kialakításáig számos különleges megjelenésű és összeállítású modell közül választhat, melyek között Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb Fiestát.

Utastér

AZ ST-LINE UTASTERE

A Ford Fiesta ST-Line Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, kontrasztos piros varrással és 12.3"-os digitális műszerfallal.

AZ ACTIVE VIGNALE UTASTERE

A Ford Fiesta Active Vignale egyedi kialakítású középkonzollal, Experssive Blue színárnyalatú kontrasztvarrással és 12.3"-os digitális műszerfallal.

Külső

DIGITÁLIS MŰSZERFAL

A Fiesta új 12,3"-os digitális műszerfalán nagy felbontású és intuitív, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Igény szerint beállíthatja, hogy milyen információk jelenjenek meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket. Ezen felül egyedi beállításokat tárolgat az autót használó különböző vezetők igényei szerint.

ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT

Az EcoBoost hybrid powershift egy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó-rendszer (Az EcoBoost Hybrid Powershift kiegészítőként rendelhető az 1,0 literes Fiesta EcoBoost Hybrid (MHEV) modellekhez.), amely csökkenti a jármű CO2-kibocsátását és az üzemeltetési költségeket. A több sebességfokozat, az alacsonyabb tömeg és a fejlett, duplakuplungos felépítés sima és zökkenőmentes sebességváltást biztosít. A Fiesta Ecoboost Hybrid modellek vezetése, ezért nemcsak hatékonyabb, de kevésbé fárasztó is - lülönösen a sok leállítást és úraindítást igénylő városi forgalomban.

Colour swatch

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Race Red

 • Festés

  Beautiful Berry

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Moondust Silver

 • Festés

  Chrome Blue

 • Festés

  Boundless Blue

 • Festés

  Magnetic

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.