Kezdőár 16 360 000 Ft

Ford Kuga ST-Line

Kezdőár 16 360 000 Ft

Jármű részletei


KUGA ST-LIne X

Amennyiben hagyományos motorral szerelt járművet keres, a Kuga kínálatában hasonlóan kifinomult EcoBlue dízel (FWD és AWD) és EcoBoost benzines erőforrásokkal szerelt változatokat is talál. Öné a választás.

Utastér

HASZNOS TÁROLÓHELYEK MINDENHOL

A Ford Kuga rendezett és jól áttekinthető beltere a vezetőnek és az utasoknak is rengeteg hasznos tárolóhelyet kínál. A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében a legnagyobb okostelefon is kényelmesen elfér. Elől és hátul egyaránt méretes pohártartók állnak rendelkezésre, de még az ajtók tervezése során is ügyeltünk arra, hogy rekeszeik minél több tárgyat befogadhassanak.

TÁGAS ÉS PRAKTIKUS

A Ford Kugával a bevásárlás és a gyerekek iskolába szállítása sokkal egyszerűbb. Sőt, ha ahhoz van kedve, bedobhatja hátulra a bringáját, és máris indulhat kirándulni. A ülések mögött ugyanis egy 645 literes csomagtér áll rendelkezésére, ami az üléseket lehajtva akár 1530 literesre bővíthető. A Ford Kugában így mindig annyi hely áll a rendelkezésére, amennyire csak szüksége van.

Külső

TELJES NYUGALOMBAN

Ford Kuga plug-in hibrid (PHEV) típusok vásárlása esetén a Ford Aftercare garanciális szolgáltatása gondoskodik az összes hibrid alkatrész – köztük a PHEV akkumulátor – védelméről. A járműre vonatkozó általános garancia 3 évig vagy 100 000 km-ig érvényes, és minden olyan részegységére vonatkozik, ami gyártási hiba miatt javításra vagy cserére szorul. A jármű PHEV alkatrészeit 5 évig vagy 100 000 km-ig, míg az akkumulátort 8 évig vagy 160 000 km-ig védi a Ford gyári garancia.

MAXIMÁLIS FÉKERŐ VÉSZHELYZET ESETÉN

A Vészfék-rásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt.

TETŐSÍNEK

A stílusos alumínium vagy matt fekete színekben választható tetősínek markáns SUV karaktert kölcsönöznek a Ford Kugának, miközben masszív alapként szolgálnak a különböző, tetőre szerelhető szállítási eszközöknek.

Colour swatch

 • Festés

  Blazer Blue

 • Festés

  Frozen White

 • Festés

  Agate Black

 • Festés

  Solar Silver

 • Festés

  Chrome Blue

 • Festés

  Magnetic

 • Festés

  Lucid Red

 • Festés

  White Platinum

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.