Kezdőár 15 190 000 Ft 19291300

Ford Ranger Limited

Kezdőár 15 190 000 Ft 19291300

Jármű részletei


Ranger Limited

Gondoljon a jövőre Az új Ranger intelligens technológiáit úgy alakítottuk ki, hogy minden útja könnyebb és biztonságosabb legyen. Az Ütközésmegelőző rendszer® éberen figyeli a forgalom többi résztvevőjét, köztük a gyalogosokat és a kerékpárosokat éjszaka és rossz látási viszonyok között is, és felhívja a vezető figyelmét egy lehetséges ütközés veszélyére. Ha Ön nem reagál, az Aktív fékrendszer® előkészíti a fékrendszert, hogy amikor a fékre lép, az már a legnagyobb hatékonysággal működhessen. Ha a rendszer úgy ítéli meg, hogy az ütközés elkerülhetetlen, a fékek automatikus működtetésével igyekszik csökkenteni a baleset súlyosságát, illetve az esetleges következményeit.

Utastér

Korszerű, új motortechnológia

Az új Ranger ultramodern, 2.0 literes, bi-turbó EcoBlue dízelmotorja kiemelkedő teljesítményt biztosít a járműnek, hatékonyabb üzemanyagfelhasználás és kedvezőbb kibocsátás mellett. A 213 LE-s és 500 Nm nyomatékú motor új szintet jelent az off-road világban.

Külső

Önmagukat védő külső visszapillantó tükrök

A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények