Ford BlueService | Ingyenes országúti segélyszolgálat


A VADONATÚJ FORD TRANSIT COURIER

Több hely vállalkozása növekedéséhez. 

Az új Transit Courier kívülről továbbra is kompakt, de hosszabb, szélesebb és magasabb, mint elődje. 

Sőt, okosabb is. Az új Transit Courierban elegendő hely van két EURO-raklap számára, és a csatlakoztathatóság, a biztonság és a választható motorok tekintetében is előreléptünk.  

Válasszon a benzin, a dízel és a 100%-ban elektromos E-Transit Courier közül. Az erőteljes, új megjelenéssel és a továbbfejlesztett képességekkel lehet, hogy Ön már meg is találta a tökéletes partnert ötletei megvalósításához. 


VÁLASSZON MOTORT

Válasszon a fejlett elektromos, benzin- és dízelmotorok közül.


TELJESEN ELEKTROMOS

TELJESEN ELEKTROMOS

54 kWh akkumlátor (felhasználható akkumlátor energia 49 kWh

29 Nm csúcsnyomaték 1

11 kW vátóáramú töltés

100 kW egyenáramú gyorstöltés

Akár 750 kg vonóerő 2

PLUG-IN HIBRID

ECOBOOST

1,0 literes benzinmotor

100 LE és 125 LE 6 sebességes manuális váltó

125 LE 7 sebességes automata váltó

Akár 1000 kg vonóerő 2


ECOBLUE DÍZEL

ECOBLUE

1,5 literes dízelmotor

100 LE 6 sebességes manuális váltó

250 Nm nyomaték 1

Akár 1100 kg vonóerő 2
 • HASZNÁLHATÓSÁG
 • HASZNÁLHATÓSÁG

  Az új, tágasabb Transit Courierral a kompakt megoldások határait feszegetjük. Az 1,8 m-es rakodási hossz 2,6 m-re nő a rakodónyílással ellátott válaszfal használatával. A kerékjárati ívek közötti 1,22 m-es távolság két EURO-raklap szállítására alkalmas, maximális hasznos teherbírása 850 kg.(A maximális vontatási képesség függ a szállítmánytól, a jármű konfigurációjától, a tartozékoktól és az utasok számától.) Az 1,25 m megemelt tetőmagasság növeli az amúgy is jelentős térfogatot. Az E-Transit Courier további 50 literes hozzáférhető tárhellyel rendelkezik az első csomagtérben.


 • CSATLAKOZTATHATÓSÁG
 • CSATLAKOZTATHATÓSÁG

  A Transit Courier felszereltségének része a legújabb SYNC 4 – 8" vagy 12”-os érintőképernyővel és okostelefon-tükrözési funkcióval. Beépített modemmel rendelkezik a továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, a valós idejű navigáció és a vezeték nélküli frissítések érdekében. A modem számos csatlakoztatott biztonsági és járműállapot-ellenőrző funkciót is tartalmaz, melyek biztosítják a kapcsolattartást és az irányítást.


 • VEZETÉSI ÉLMÉNY
 • VEZETÉSI ÉLMÉNY

  A Transit Courier számos olyan speciális funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a vezetőt a napi munka során. Az intelligens vezetéstámogató rendszerek, (A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét.) többek között az Adaptív sebességtartó automatika Sávtartási segítséggel, az Ütközésmegelőző rendszer, az Intelligens sebesség asszisztens és a Tolatóradar – könnyebbé, intelligensebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést, a parkolást és a munkát. (A vezetéstámogató funkciók kiegészítő jellegűek, nem helyettesítik a járművezető figyelmét, megítélését, és a jármű irányításának szükségességét.)


ELÉRHETŐ MODELLEK 

Széles karossszéria, motor és hajtás választékával az új Ford Transit Courier minden igényt kielégít.


 • E-TRANSIT COURIER

  E-TRANSIT COURIER

 • TRANSIT COURIER

  TRANSIT COURIER

Fontos információ

1 A nyomaték és a hasznos teher értékei egymástól függetlenek, esetlegesen nem érhetők el egyszerre. 

2 A maximális vontatási képesség függ a szállítmánytól, a jármű konfigurációjától, a tartozékoktól és az utasok számától. 


Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.