Fix árak. Ford szakértelem.

Készüljön fel a nyári napokra!


 • A kerék karbantartása
 • A kerék karbantartása

  A futóművek beállítása és a keréktárcsák centrírozása a biztonságos úttartás és a gumiabroncsok élettartalmának növelése érdekében minden évszakban különösen fontos. A Ford speciálisan képzett szakemberei teljes körűen elvégzik a kerekek, a fékek és a lengéscsillapítóinak műszaki ellenőrzését.


 • Kerékőr-csavarkészlet
 • Kerékőr-csavarkészlet

  A speciális kerékcsavarok segítenek megvédeni kerekeit a lopás ellen. A készlet tartalmaz egy kerékkulcsot, amely egyszerű fel- és leszerelést biztosít

  Tovább az ajánlatokhoz • Ford Economy nyári gumiabroncsok
 • Ford Economy nyári gumiabroncsok

  A Ford Economy szogáltatás részeként ajánljuk ezeket a kedvező árú gumiabroncsokat, az 5 éves vagy annál idősebb autóval rendelkező Ford tulajdonosok részére.

  Tovább az ajánlatokhoz


Fontos Információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel! [*]A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót. [**]A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár 1 (egy) db Kormoran gumiabroncsra vonatkozik keréktárcsa nélkül. Az ár Ford Fiesta/KA modellekre érvényes, 175/65R14 82T méretű gumiabroncs vásárlása esetén. A javasolt bruttó fogyasztói ár nem tartalmazza a szerelés költségét. Az ajánlat 2021. október 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Bővebb információért forduljon kollégáinkhoz!


Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények