Fix árak. Ford szakértelem.

Állítsa össze álmai Ford modelljét!

Csak néhány lépés, és Öné lehet álmai autója!

1) Állítsa össze az igényeinek megfelelő modellt

2) Küldje el online a konfigurációt az Önhöz legközelebbi Ford márkakereskedőnek

3) Kérjen ajánlatot online

4) Fogadja el az Ön igényeire szabott egyedi ajánlatot

5) Élvezze a kimagasló vezetési élmény és a gondtalan autózás örömét

Az ajánlat magánszemélyekre vonatkozik, és személygépjárművek vásárlásakor érvényes. Kövesse az alábbi útmutatót, állítsa össze a saját igényeinek megfelelő álomautót, és szerezze meg most! Küldje el az összeállított konfigurációt az Ön által előnyben részesített Ford márkakereskedőnek, és még egy ráadás bruttó 50 000 Ft értékű kedvezményt is kap új autó vásárlásakor**. 

Mutatjuk az egyszerű lépéseket, melyeket otthon, kényelmesen is elvégezhet.


  • 1. Válasszon modellt!

   Nyissa meg a konfigurátor kezdőoldalát, majd válasszon ki egy alapmodellt!

  • Válasszon modellt
  • 2. Alakítsa igényei szerint!

   A konfigurátorban számos egyedi beállítási lehetőséget talál, amikkel személyre szabhatja álmai autóját!

  • Alakítsa igényei szerint
  • 3. Majdnem kész!

   Ha összeállította álmai autóját, áttekintheti a konfigurációt.

  • Áttekintheti a konfigurációt.
  • 4. Vajon biztosan mindenre gondolt?

   Miután még egyszer ellenőrizte az Ön által kiválasztott opciókat, kattintson az „Elküldöm a márkakereskedőnek” gombra!

  • Mindenre gondolt?
  • 5. Töltse ki az adatlapot, válasszon kereskedőt és kérjen ajánlatot!

   Az űrlapon adja meg a kapcsolattartási adatait, majd a keresőben válassza ki az Ön által előnyben részesített Ford márkakereskedőt, végül pedig kattintson a „Küldés” gombra, és készen is van. Márkakereskedője hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, és összeállítja az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott kedvezményes ajánlatot.

  • Kérjen ajánlatot
  • Élvezze az 50 000 Ft értékű kedvezményt!**

   Ha az összeállított konfigurációt a fenti lépéseket követve továbbítja egy Ford márkakereskedőnek, akkor az új jármű vásárlásakor ráadás bruttó 50.000 Ft értékű kedvezményt is kap. A kedvezmény a programban részt vevő bármelyik kereskedőnél beváltható.

  • 50 000 Ft értékű kedvezmény


Irány a konfigurátor!


Fontos Információ

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

[*] A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót.

[**] Az ajánlat magánszemélyekre és 1 darab autó vásárlására vonatkozik, 2021. március 31-ig megkötött vevőszerződések esetén. Érvényes minden új Ford Fiesta, Ford EcoSport, Ford Puma, Ford Focus, Ford Kuga, Ford Mondeo, Ford S-Max és Ford Galaxy jármű vásárlásakor. A bruttó 50 000 forintos online kedvezmény igénybevételének előfeltétele a járműkonfiguráció elvégzése a ford.hu oldalon, majd annak továbbítása a programban részt vevő bármelyik kereskedő számára a ford.hu oldalon található Konfigurátor „Elküldöm a márkakereskedőnek” funkcióján keresztül. Az online kedvezmény az adásvételi szerződés megkötésekor érvényes magánvásárlókra vonatkozó hivatalos kedvezményen felül érvényesíthető.


Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények