HÍRLEVÉL

Ön jelenleg hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes  adatait az FX Autóház Kft. az Önnel való marketing kapcsolattartás  (termékek és szolgáltatások ajánlása, hirdetések továbbítása,  piackutatás) céljából kezelje, a hozzájárulás visszavonásáig. Az  adatokat kizárólag az FX Autóház Kft munkatársai ismerhetik meg. Természetesen márkakereskedésünk bizalmasan kezeli az Ön személyes  adatait, betartva a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, különösen a  személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló  1992. évi LXIII. törvényt. Márkakereskedésünk lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy tájékoztatást  kérjen személyes adatainak kezeléséről, kérje azok törlését, vagy helyesbítését az alábbi címeken:

 [email protected]
 Nyitrai Csoport - Marketing Osztály
 7601 Pécs, Pf.: 383

Kérjük, a könnyebb beazonosítás érdekében mindig adja meg pontosan személyes adatait a  tájékoztatást kérő/lemondó/helyesbítő nyilatkozat kiküldése esetén.

Önt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról  szóló 1992. évi LXIII. törvényben részletezettek szerint jogorvoslati  lehetőségek is megilletik.

JELENTKEZZEN ITT!

JELENTKEZZEN ITT!

Hírlevélre történő feljelentkezéshez kérjük kattintson!

Hírlevélről történő lejelentkezéshez kérjük kattintson!

Márkakereskedésünk híreiFeltételek Adatvédelem Állásajánlatok