A Ford megdönti a márkaszervizekkel szemben felállított sztereotípiákat

2018. 02. 26.

Az autó általában az emberek második legértékesebb vagyontárgya, ráadásul nem csak a megvételkor, hanem a továbbiakban is jelentős kiadásokkal jár. Aki vezet tudja, hogy autójának rendszeres karbantartása kiemelten fontos a közlekedésbiztonság, illetve az üzembiztonság tekintetében. Ha az ember nem tájékozódik előre, akkor akár kellemetlen meglepetések is érhetik a számla kézhezvételekor. Márpedig emberi természetünknél fogva kevés dolgot viselünk rosszabbul a bizonytalanságnál és a váratlan kiadásoknál.


Fix áras éves karbantartási csomagok

Egy autó üzemeltetése során az időszakos karbantartások díjával bizony kalkulálni kell. Minden autót időszakonként – évente, kétévente – át kell vizsgáltatni, ki kell cserélni a motorolajat, a szűrőket, hogy továbbra is biztonságban és gazdaságosan lehessen vele közlekedni. Ezek az alkalmak nem csak a kenőanyagok és szűrők cseréjét jelentik, hanem feltárhatnak olyan könnyen korrigálható problémákat, amik a későbbiek során nagyobb kiadásokkal járnának.Meghallva a fogyasztói igényeket, a Ford 2012-ben vezette be a Fix áras karbantartási csomagjait, aminek köszönhetően a Ford tulajdonosoknak többé nem okoz fejfájást a szerviz költségek kiszámíthatatlansága, mivel a Ford márkaszervizek a gyár által előírt éves karbantartási munkálatokat a legtöbb modellen fix árakon végzik el.

A fix áras karbantartási ajánlat a kötelező éves átvizsgálás, az olaj és olajszűrő csere, légszűrő csere, pollenszűrő csere mellett egyedülálló módon egy év Ford Assistance szolgáltatást is tartalmaz. Ennek a jelentőségét akkor érzi valaki, ha menet közben válik üzemképtelenné a Fordja, bárhol Európában. Ilyenkor a Ford európai hálózata siet az ügyfél segítségére.

„Az ügyfelek bizalmának növelésében fontos szerepe van a kiemelkedő ár-érték arányú szervizszolgáltatásoknak.” – mondta Knaver Ferenc a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. ügyfélszolgálati igazgatója. „Az erősségeinkre szeretnénk építeni és eloszlatni ügyfeleink kétségei. A Fix ár programunknak köszönhetően ügyfeleinket nem érhetik meglepetések és átlátható, előre tervezhető, alacsony üzemeltetési költségek mellett használhatják autóikat.”
Szervizcsomagok a garancián túli időszakra

A Ford nem csak az új, vagy újszerű, akár 5 éves korukig garanciával rendelkező autókra kínálja rögzített áras szolgáltatásait, hanem gondol a garanciaidőn túli, 5 évesnél idősebb Fordok tulajdonosainak igényeire is. A Ford Motorcraft 5+ Szerviz program egy átfogó megoldást kínál az idősödő autók karbantartásától az autójavításokon át, a műszaki vizsgán keresztül a gumiabroncsokig.

A garanciaidőn túli szervizprogram keretében a Ford tulajdonosok ugyanolyan átlátható és kedvező árakon juthatnak hozzá a magas színvonalú szolgáltatásokhoz és gyári minőségű alkatrészekhez, mint az újabb autók üzemeltetői.


Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.