Új Ford EcoSport SUV

2017. 12. 13.

Tovább javított minőség, technológia és kényelem: az új, sokoldalúbb és kifinomultabb stílusú Ford EcoSport kompakt SUV most még modernebb technológiákat kínál az európai vásárlók számára.

Az új Ford EcoSport kínálatában most szerepel első ízben a terepen és közúton egyaránt jobb tapadást kínáló Ford Intelligens Összkerékhajtás, amely az új, modern 1.5 literes EcoBlue dízelmotorral, 125 lóerős teljesítménnyel és optimális CO₂-kibocsátással* lesz elérhető.

Ugyancsak először rendelhető meg a Ford Performance autói által ihletett, sportos EcoSport ST-Line modellváltozat, és az új EcoSport vásárlói olyan vezetősegítő technológiákra számíthatnak, mint a SYNC 3 kapcsolódási rendszer, az Állítható Sebességhatárolóval kiegészített Sebességtartó Automatika és a Tolatókamera.



A dinamikusabb, keményebb kisugárzású, mégis kifinomultabb külsővel megjelenő új modell 12 látványos fényezéssel, és minden eddiginél több, a személyre szabhatóságot biztosító opcióval rendelhető meg; ez utóbbiak közé tartozik a kontrasztos árnyalatúra festett tető, tetőoszlop, felső ajtókeret, hátsó tetőlégterelő és külső tükörburkolat. A felhasználó-központú, frissebb hatású kabin komfortját ‘lebegő hatású’ 8 colos érintőképernyő és fűthető kormánykerék fokozza, nem beszélve az intelligens tárolási megoldásokról, amelyek közt a több szinten rögzíthető csomagtérpadló is szerepel.


Az új Ford EcoSportot a romániai Krajova üzemben készül, amit 200 millió eurós befektetéssel készítettek fel a legmodernebb gyártási folyamatokra; az autó most jelenik meg az európai piacokon, kiegészítve a márka Ford Edge és a Ford Kuga modellekből álló SUV-kínálatát. Az év későbbi szakaszában várható még a SUV-hangulatú Fiesta Active crossover bemutatása is, aminek forgalmazása jövőre kezdődik Európában.

Európában az SUV-szegmens növekszik a leggyorsabban. A forgalomba helyezett SUV-k száma egyetlen év leforgása alatt 21 százalékkal nőtt. Magyarországon idén ez a szám még magasabb, 38 százalék. 2016-ban már ezek a típusok tették ki Európában a teljes személyautó-értékesítés több mint egynegyedét. Itthon tavaly az SUV szegmens piacrésze 29 százalék, míg az idén már 33 százalék az össz személyautó piacon. Tavaly a Ford több mint 30 százalékkal növelte SUV-eladásait az európai piacon.


Az új EcoSport 2018 közepétől rendelhető meg.

>> TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS KAPCSOLAT


Forrás: Ford Sajtószoba


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.