Jöhet egy újabb egy tétel a bakancslistára?

2017. 10. 02.

Ford GT-vel az úton, ahol nem megy le a Nap, és ahol néha úgy tűnik, hogy az út a semmibe fut...


Norvégiában, az Éjféli Napfény országában nyújtózik végig a tengerparton a világ talán leglátványosabb útvonala, ami nyolc hídon keresztül köti össze Kårvåg és Vevang városát. Kell némi bátorság ahhoz, hogy itt autózzon az ember, mert ha rossz az idő, az út egyes szakaszait gyakorlatilag elnyeli a pára, és az ember ilyenkor úgy érzi: a semmibe tart.



Az Európa legszebb autóstúra-útvonalai című videosorozat legújabb helyszínét egy Ford GT szupersportkocsi szélvédőjén keresztül láthatják a nézők, később pedig azt is végigélvezhetik, ahogy az autó köridő-rekordot állít fel a világ legészakibb, a Sarkkörtől mindössze 30 kilométerre fekvő versenypályáján.


Videó megtekintése


“Az Atlanti út egy csoda, amit minden vérbeli autósnak érdemes egyszer megtapasztalnia. Olyan szépségeket rejt, ami csak a legkérgesebb lelkű embereket hagyja hidegen,” vélekedett a világszerte ismert autós újságíró, Steve Sutcliffe, aki az útifilm-sorozatban végigkalauzolja a nézőket a kontinensen, miközben az egyes helyszínek történelmi és kulturális érdekességeibe is bepillantást nyújt. „Ezen az úton fel kellett rúgnom az értékelési rendszerünket, és egyszerűen muszáj volt tízből 11 pontot adnom. Mégis mi mást tehettem volna egy olyan helyen, ahol autózás közben bálnákban gyönyörködhet az ember?”



Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.