Prémium kivitelű Tourneo Custom személyszállító

2017. 09. 12.

A Ford a 2017-es Frankfurti Autószalonon mutatja be először az európai közönség előtt az új, prémium kivitelű Tourneo Custom személyszállítót.

Az új Tourneo Custom személyszállító vadonatúj, prémium utastere akár kilenc személy számára is első osztályú utazást kínál. Az jármű ugyanazzal a merész orrkialakítással készült, mint a Ford legújabb személyautói, és az új Tourneo Custom a szegmensben egyedülálló módon hat külön utasülést is kínál, amelyek egymással szembe fordítva ‘konferencia elrendezésben’ is beállíthatók; ez nemcsak a ki- és beszállás könnyíti meg, hanem az utasok interakcióját is magasabb szintre emeli. A két hátsó üléssor természetesen úgy is beállítható, hogy minden ülés előre néz.

A hátul utazók kényelmét szolgálja a hatékonyabb klímaberendezés, a hat USB-port és a 10 hangszórós audiorendszer is. A kabinban jobb minőségű anyagok jelentek meg, amelyek közt vékonyabb fonalból szőtt szövetek és finoman kidolgozott bőrök is szerepelnek. A 8 colos érintőképernyőn keresztül vezérelhető SYNC 3 rendszernek köszönhetően a vezető ezentúl sokkal egyszerűbben kommunikálhat.

“Az új Tourneo Custom mindenki számára a lehető legkellemesebb utazási élményt biztosítja,” mondta el Pete Reyes, a Ford Európa termékcsalád-igazgatója. “Ez a sokoldalú személyszállító tetőtől talpig megújult: stílusos utastere egy luxusautó kényelmét és minőségét nyújtja, amihez kimagasló térkínálat és praktikum párosul.”



Az új Tourneo Custom a szegmens első járműve, amely Intelligens Sebességhatárolót is kínál, és a modell felszereltségében megtalálható a Keresztirányú Forgalomfigyelővel kiegészített Holttérfigyelő is. Ezek az új rendszerek hasznosan egészítik ki a Tourneo Custom modell kínálatában már eddig is meglévő technológiákat, amelyek sorában a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető rendszer, a Sávelhagyásra Figyelmeztető rendszer, az Oldalszél Stabilizálás és az Adaptív Sebességtartó Automatika is szerepel.

A Ford legmodernebb 2,0 literes EcoBlue dízelmotorja 170 lóerőig terjedő teljesítménytartományban rendelhető meg; az új erőforrás a magasabb teljesítmény mellett is jelentős mértékben csökkenti az autók üzemeltetési költségét. A vásárlók gyorsan és simán kapcsoló, hatfokozatú SelectShift automata sebességváltót is választhatnak, sőt a szegmensben egyedüliként kínált hátsó légrugózást is, amely széles terhelési tartományban is azonos hasmagasságot, kényelmes gördülést és kiszámítható járműdinamikát biztosít.

A legmagasabb igények kielégítésére az autó a Titanium X csomaggal is megrendelhető, amelynek része a bőrkárpitozás, a SYNC 3 rendszer műholdas navigációval és tolatókamerával, valamint a HID Xenon fényszórók. Emellett a modellből egy dinamikus Sport kivitel is készül; a 170 lóerős motorhoz rendelhető csomag teljes karosszéria-kitet, részleges bőrkárpitozást és egyedi formavilágú 17 colos könnyűfém keréktárcsákat tartalmaz.


Érdeklődés és további részletek


Forrás: Ford Sajtószoba


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.