Ford Ranger Black Edition pickup

2017. 09. 11.

A Ford a Frankfurti Autószalonon mutatja be az exkluzív Ranger Black Edition modellt, így a vásárlók most egy új és lenyűgöző kivitelben is megszerezhetik az európai piac legnagyobb darabszámban értékesített pickupját.

A Black Edition modellt a népszerű Limited sorozatból alakították ki a Ford dizájnerei, méghozzá úgy, hogy száműzték a krómozott elemeket, és az Absolute Black fényezésű karosszériát fekete hűtőráccsal, könnyűfém keréktárcsákkal, bukócsővel és egyéb tartozékokkal egészítették ki. A kizárólag duplafülkés változatban kínált, mindössze 2500 példányban készülő autó mostantól rendelhető meg a Ford márkakereskedésekben.



A Ranger Black Edition gazdag alapfelszereltségében műholdas navigáció, első parkolóradar és tolatókamera is szerepel, valamint 8 colos képernyővel kiegészített Ford SYNC 3 multimédia rendszer, kétzónás, elektronikus vezérlésű klímaberendezés, bőr üléskárpitozás és motorosan behajtható, fűthető külső visszapillantó tükrök.

“A vásárlók azt szeretik a Rangerben, hogy kemény, bárhová képes eljutni, és hogy nagyon jól néz ki; rendkívül sokoldalú és teherbíró. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a korlátozott példányszámú sorozat heteken belül gazdára talál majd.” - vélekedett Szamosi Viktor , a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.



A Ford Ranger az európai piac legkelendőbb pickupja: 2017 első hét hónapjában 23.100 darabot értékesített belőle a Ford, ami 12,1 százalékos növekedést jelent az előző évi eredményhez képest.

„Magyarországon az idei év első nyolc hónapjában 992 db Ranger talált gazdára, ami 8 százalékos növekedés az elmúlt év hasonló időszakához képest.” – mondta el Papp Zoltán A Ford haszonjármű igazgatója. „A modell rendkívüli népszerűségét mutatja, hogy a pick-up vásárlók 38 százaléka ezt a modellt választja ma Magyarországon! – tette hozzá a szakember. Mindez előrevetíti, hogy bemutatása óta a Ranger idén zárhatja eddigi legeredményesebb évét.


Forrás: Ford Sajtószoba

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.