Falubusz Program - Újabb Ford sikerek

2015. 12. 16.
Sikeresen zárult a 2015-ös, európai finanszírozású Falubusz program a Ford számára. A pályázaton elnyerhető forrásokból idén 219 Transit Custom, és 83 darab Transit talált gazdára, tehát 302 kistelepülési önkormányzat és non-profit szervezet élvezi majd a jövőben a Ford személyszállító haszongépjárművei által nyújtott kiemelkedő kényelmet és praktikus technológiai újdonságokat.

Az év első tizenegy hónapjában a tavalyihoz képes összesen több mint 46 százalékkal növekedett a Ford összesített értékesítési eredménye a haszongépjármű szegmensben, ahol növekedés hátterében a rendkívül kedvezményes Növekedési Hitel és a Falubusz program áll


A Ford haszonjárművek népszerűségének kétségtelenül egyik legfontosabb tényezője az, hogy 2015-ben DEKRA tanúsítványa szerint a Ford Transit a legköltséghatékonyabban üzemeltethető modell a haszongépjármű piacon

Az Falubusz program, mely teljes egészében európai forrásból teszi lehetővé a települések önkormányzatainak személyszállító járművek beszerzését, a Ford számára is kedvező eredményekkel zárult. 

„A Ford idei haszongépjármű alapú személyszállító gépjárműveinek értékesítésében fontos szerep jut a Falubusz program keretén belül történő értékesítésnek. Országszerte valamennyi Ford márkakereskedő adott át buszokat a térségben lévő kistelepülések önkormányzatainak, és civil szervezeteinek, és vállalja a buszok rendszeres karbantartását is. A Ford sikerének titka ebben a programban a Transit modellek széles választékán és variálhatóságán túl a modelljeink DEKRA által is minősített alacsony üzemeltetési költsége volt, amely piacvezető a kategóriájában.” – nyilatkozta Szamosi Viktor, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.