Árgaranciát kínálnak a Ford szervizek?

2015. 06. 15.
Lakberendezési-, műszaki-, barkács- és élelmiszerláncok esetében bevált gyakorlat, hogy az áruház árgaranciát kínál: amennyiben ugyanazt az árut máshol jobb áron tudná megvásárolni az ügyfél, az áruház garantálja ugyanazt az árat. Kevesen gondolnák ugyanakkor, hogy ez a lehetőség az autójukkal kapcsolatos szervizmunkák esetén is elérhető a számunkra, pedig a Ford egy brilliáns húzással épp ezt kínálja ügyfelei részére.

Kétségtelen, hogy egy adott márka modelljeinek javítását legmagasabb színvonalon az autógyártó specializált, magasan képzett, minden szükséges műszaki háttérrel ellátott márkaszervizeiben végzik. Sok magánügyfél ugyanakkor, attól tartva, hogy a márkaszervizekben történő javítások túl költségesek lehetnek, inkább független szervizek felé fordulnak. Az ő kétségeiket és előítéleteiket oszlatja el a Ford nem mindennapi ajánlata: az éves rutinszervizekre és gyorsjavításokra (lengéscsillapító, kipufogó, fékcsere, stb.) kínált árgarancia keretében a Ford azt vállalja, hogy amennyiben az adott szervizmunkára egy független szerviztől kapott ajánlat kedvezőbb volna, a programban részt vevő Ford márkaszervizek elvégzik a munkát azon az áron.

Természetesen azért vannak ésszerű kritériumok, így az ajánlatnak két hétnél nem régebbi hivatalos árajánlatnak kell lennie és tartalmaznia kell az ÁFA-t, a felhasznált anyagokat és a munkadíjat, úgy hogy az ajánlatban szereplő alkatrészeknek gyári vagy azzal megegyező minőségűnek kell lenniük, a javításoknak pedig teljes mértékben meg kell felelnie a Ford által előírt, adott javítási technológiának (időnorma, felhasznált anyagok). Fontos még, hogy az ajánlatot adó független szerviz nem lehet 20 km-nél távolabb az adott Ford Márkaszerviztől (hisz például vélhetően egy vidéki független szerviz más ajánlatot ad mint egy budapesti, az utóbbi magasabb rezsiköltségei miatt). A program emellett nem terjed ki az olajra, gumiabroncsokra, kiegészítőkre illetve a fényező- és segédanyagokra, bár érdemes megnézni a Ford márkaszervizek kínálatát ezekre vonatkozóan is, mert rendszerint kedvező ajánlatokkal szolgálnak.

„A Ford márkaszervizek által kínált árgarancia a fix áras szolgáltatásainkkal vállvetve várhatóan úttörő szerepet tölt majd be abban, hogy ügyfeleink még nagyobb része döntsön mellettük az autójával kapcsolatos javítási munkák esetén. Ennek révén ügyfeleink biztosíthatják önmaguk számára a legmagasabb szintű szaktudással és technológiai háttérrel rendelkező szakemberek közreműködését, valamint az eredeti gyári alkatrészekkel elvégzett szervizmunkák jelentette megnyugvást.” - fogalmaz Károly Róbert a Ford magyarországi alkatrész-értékesítéseiért, szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységéért felelős igazgatója.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.