elektromos Ford Explorer

Az elektromos Ford Explorer a Disney és a Lucasfilmben.

2023. 06. 12.

A Ford belevág egy minden eddiginél izgalmasabb kalandba: a tisztán elektromos hajtású Explorer és az idei nyár kasszasikere, a Disney és a Lucasfilm által készített Indiana Jones és a sors tárcsája együtt jelenik meg egy új reklámfilmben.

Az elektromos Ford Explorer új kalandra indul a Disney és a Lucasfilm mozija, az Indiana Jones és a sors tárcsája képsoraival

2023. 06. 13. - Miközben a legendás filmsorozat ikonikus képsorai pörögnek és felcsendül a közismert zene, a Ford crossovere kontinenseken átívelő túrára indul, méghozzá olyasvalakivel a volánja mögött, akinek nagyon ismerős a sziluettje.

A reklámkampány június 12-én, vagyis még a mozifilm európai bemutatói előtt kezdődött, a kontinens több országában is ízelítőt adva az Explorer kalandjaiból a tévénézőknek, a közösségi oldalak látogatóinak és a rádióhallgatóknak.

Az Indiana Jones sorozat ötödik és egyben utolsó részében Harrison Ford (azaz Indy) mellett Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és Antonio Banderas is szerepel majd az egész világot átszelő kalandban.

Az együttműködés célja, hogy a film történetével, a sorozat utánozhatatlan hangulatával, na és persze Indiana Jones hamisítatlan kalandor-karakterével a lehető leghatásosabban ráirányítsák a figyelmet a Ford Explorer kalanvágyó természetére.

“Indiana Jones a mozitörténet leghíresebb amerikai felfedezője, így tökéletesen illik hozzá, hogy legújabb kalandján egy másik legendás felfedező, az Explorer legyen a társa. Az Európában debütáló és Európa számára tervezett új Explorernek nemcsak a hajtása elektromos, hanem bizonyára az autó maga is ugyanolyan felvillanyozó élmény lesz majd a vásárlók számára, mint az új film a mozilátogatók számára.” - mondta Martin Sander, a Ford Model e Europe vezérigazgatója

Az idők során az Explorer egymást követő modellgenerációi világszerte egyre népszerűbbé váltak, és az autó most tisztán elektromos hajtású crossoverként tér vissza az európai piacra. A német mérnöki teljesítményt lenyűgöző amerikai stílussal ötvöző Explorer kalandra termett dizájnt és kivételes digitális élményt kínál, amellett pedig élvezetes elektromos teljesítményt, amit tovább fokoz, hogy akkumulátora mindössze 25 perc alatt feltölthető 10-ről 80 százalékos szintre.2

A kabin innovatív kialakításának kulcsfontosságú eleme a SYNC Move3 állítható, 15 colos központi érintőképernyője, ami több mint 30 fokos íven emelhető és süllyeszthető, mögötte pedig egy értékmegőrző található, ahol a kincshez vezető térkép rejtve maradhat a kíváncsi tekintetek elől. A 17 literes MegaConsole elég tágas egy 15 colos laptop elhelyezéséhez, de akár a kalandok során begyűjtött zsákmány is remekül elfér benne.

Az autó képességeinek bemutatására Lexie Alford kalandutazó influenszer (akit az internetezők millió Lexie Limitless néven ismernek) idén világ körüli expedícióra indul egy elektromos hajtású Explorerrel.

“Mind a Ford, mind az EMEA kedveli a kalandot, és e két egyéniség – vagyis a Ford Explorer és Indiana Jones – közös imázsával olyan kampányt állíthattunk össze, ami biztosan megragadja majd a fogyasztók figyelmét a régióban.” - vélekedett Owen Dommel, a Walt Disney Studios EMEA partnerkapcsolati és promóciós igazgatója

elektromos Ford Explorer

Az Explorer már előjegyezhető, és az első vásárlók 2024-ben kapják meg autójukat.

INDIANA JONES ÉS A SORS TÁRCSÁJA

Harrison Ford újra a legendás régész-kalandor bőrébe bújik az ikonikus sorozat várva várt utolsó részében – egy egész világon átívelő, nagyszabású és lendületes mozifilmben. A főszereplők Ford mellett Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Fájdalom és dicsőség), John Rhys-Davies (Az elveszett frigyláda fosztogatói), Shaunette Renée Wilson (Fekete párduc), Thomas Kretschmann (A tengeralattjáró), Toby Jones (Suszter, szabó, baka, kém), Boyd Holbrook (Logan – Farkas), Olivier Richters (Fekete özvegy”), Ethann Isidore (Mortel) és Mads Mikkelsen (Még egy kört mindenkinek). A filmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas) rendezte, a forgatókönyvet pedig Jez Butterworth és John-Henry Butterworth, illetve David Koepp és James Mangold írta a George Lucas és Philip Kaufman által megalkotott karakterek alapján. A film producerei Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként vettek részt a munkában. A zenét John Williams komponálta, aki az eredeti, 1981-es Elveszett frigyláda óta az összes Indy-kaland filmzenéjét szerezte.

Kapcsolat elérhetőség

A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.