M-Sport Ford World Rally Team

2023. 01. 17.


Az M-Sport Ford World Rally Team bemutatja versenyautói 2023-as fényezését

Budapest, 2023. január 16.– Az M-Sport Ford World Rally Team az új évadot egy látványos, új megjelenéssel indítja, amit a Monte-Carlo Rallyn majd láthatunk először akció közben. 

Monte-Carlo Rally

A synthwave zene által ihletett, és – a hibrid korszakhoz illően – az elektrifikációt kihangsúlyozó 2023-as fényezés olyan benyomást kelt, mint egy festmény: az ikonikus Ford-kék vásznon vibráló, neon-hatású pink és kék minták láthatók. 

023-as fényezés

A csapat a 2022-es festés sikerére alapozva fejlesztette tovább a dizájnt, remélve, hogy a 2023-as év ugyanolyan előrelépést jelent majd a teljesítmény terén, mint a színvilág tekintetében. Az új, látványos fényezés Ott Tänak és Pierre-Louis Loubet versenygépein lesz majd először látható a Monte-Carlo Rallyn.

änak és Pierre-Louis Loubet

Az M-Sport egy új videóban villantja meg az autó festését; a filmben végignézhetjük, amint a dizájner megtervezi és elhelyezi a mintákat a csupasz karbonszálas karosszérián, míg végül a maga teljességében bontakozik ki előttünk a látvány.

A Ford-branding továbbra is hangsúlyos marad a gépháztetőn, akárcsak az ikonikus Red Bull jelzés, ami központi grafikai elem Tänak és Loubet autóin. A Red Bull szponzorációja immár mindkét pilótára kiterjed, akik 2023-ban a Red Bull hivatalos sportolóinak számítanak.

Monte-Carlóban Jourdan Serderidis vezeti majd az M-Sport harmadik Rally1 autóját, ami ugyanazzal a szemet gyönyörködtető fényezéssel áll rajthoz, mint a csapat többi gépe.

A Ford Motor Company képviseletét Magyarországon és a Közép-Kelet-európai régióban a Ford KKE Kft látja el

A Ford Magyarország 38 hivatalos Ford márkakereskedőjével teljeskörű értékesítési, szerviz és vevőszolgálati tevékenységgel, alkatrész forgalmazással és a Ford Credit révén teljeskörű finanszírozással áll a magyar vásárlóközönség rendelkezésére.

Kapcsolat elérhetőség


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.