Új generációs Ford Ranger Raptor

2022. 02. 18.

Hamarosan érkezik az új generációs Ford Ranger Raptor; a vállalat bejelentette a bemutató időpontját

DUNTON, Egyesült Királyság, 2022. február 10. – A Ford Motor Company február 22-én, 08:00 órakor mutatja be a Ranger extrém teljesítményű változatát a Ford Európa YouTube-csatornáján. 

Ford Ranger Raptor

Az új generációs Ranger Raptort a Ford Performance fejlesztette ki az off-road rajongók számára; a mérnökök minden eddiginél intelligensebb technológiákkal és keményebb szerkezettel tervezték meg az autót, ami ennek köszönhetően minden idők legfejlettebb Ranger modellje lesz.

Tartson velünk, és nézze végig az elsők közt az új generációs Ranger Raptor globális bemutatóját!

# # #

Professzionális pilóta, lezárt pályán. Terepvezetés előtt mindig olvassa el a Használati Útmutatóban a Raptorra vonatkozó részt, tájékozódjon előre a terep és a kiválasztott útvonal jelentette nehézségekről, és használjon megfelelő biztonsági felszerelést.

Kapcsolat elérhetőség

A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.