RTL Klub Cápák 1 éves FORD haszonjármű használatot kapott

2021. 06. 21.

Gazdára talált a 2 Ford haszongépjármű. A RTL Klub Cápák között üzleti showműsor 2 rátermett vállalkozónője 1 éves FORD haszonjármű használattal kapott lehetőséget az üzlete fejlesztéséhez


BUDAPEST 2021. június 11. – Idén tavasszal a Ford Magyarország is támogatta az RTL Klub a Cápák Között üzleti showműsorának harmadik évadát.

„A showműsor kínálta egyedülálló lehetőséggel élve a Ford Magyarország örömmel támogatta a vállalkozók és befektetők egymásra találását. A támogatás részeként a Ford Magyarország felajánlotta, hogy egy, a showban sikeresen szereplő vállalkozás fejlődését segítve egy Ford haszongépjárművet biztosít 1 éves használatra. A kiválasztott vállalkozás, amelynek fejlődését alapvetően tudja segíteni egy tehergépkocsi, a cég igényeinek leginkább megfelelő haszonjárművet használhat majd, hozzájárulva ezzel a növekedéséhez és a további sikereihez.” mondta el Szabó Attila, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.


Nyári Fruzsina Ford Transit Custom Plug in Hybrid


„A műsort hétről hétre figyelemmel kísérve azonban nem csak egy, hanem két vállalkozót is alkalmasnak ítélt a házi zsűri. Örömmel jelentem be, hogy a Nyári Fruzsina, a Flora MiniWash tulajdonosa és csapata munkáját egy zöld rendszámos Ford Transit Custom Plug in Hybrid segíti, mely a városi áruszállításban ideális partnere a vállalkozásoknak. Szabó Ágnes, az Agni’s Táskák tulajdonosa pedig egy Ford Ranger Raptorral szállíthatja majd a táskákhoz szükséges faanyagot a műhelybe.” - tette hozzá Szabó Attila.


Ford Szabó Attila


A Ford márka több mint 110 éves története során, szerte a világon, számos alkalommal vállalt kezdeményező, úttörő szerepet a vállalkozások, kisvállalkozók támogatásában, mellyel aktívan segítette egyes szolgáltatások, iparágak fejlődését. A Ford haszongépjárművei a szó szoros, és átvitt értelmében is a vállalkozások motorjai. A Ford haszonjárművek praktikus, korszerű, megbízható, és alacsony üzemeltetési költségű modelljei hozzájárulnak nem csak a vállalkozások mobilitásához, de a cégek folyamatos fejlődéséhez, és a díjnyertes designnal a megjelenéséhez is. Európa vezető haszongépjármű gyártójaként pedig céljuk, hogy hagyományosan megbízható személy- és áruszállító modelljeikben olyan innovációkat tegyenek elérhetővé elsőként a piacon, mint a környezetbarát hibrid és elektromos technológiák széles portfóliója, vagy a Ford Pass Pro üzleti flottakövető alkalmazás.

A Flora MiniWash elsősorban babakocsik teljeskörű, professzionális tisztítását és fertőtlenítését végzi. Egyéb kiegészítő babaholmik tisztításával is foglalkozik, mint hordozó, autósülés vagy mózeskosár, bababölcső, etetőszék. Emellett ügyfeleik élhetnek két kényelmi szolgáltatásukkal is, a Ford Transit Plug-In-Hybriddel háztól-házig mennek, és akár prémium csere babakocsit és ülést is biztosítanak a tisztítás idejére.

Az Agni’s márka tulajdonosa, Szabó Ágnes női kézitáskákat, pénztárcákat, telefontokokat készít, fa és marhabőr kombinációjával mahagóni, cseresznye, dió és tölgy lemezekből.Termékeiket a MANK Nonprofit Kft. szakértői bizottsága szerzői jogvédelem alá eső, nem ipari gyártástechnológiával készült iparművészeti alkotásnak minősítette.


Időpontfoglalás


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.