A Ford Magyarország támogatja a beteg gyerekeket

2021. 03. 16.

A Ford Magyarország 4,6 millió forinttal támogatja a beteg gyerekeket Összefogtak a Ford tulajdonosok és a márkakereskedők

Szentendre, 2021. március 12. – A Ford Magyarország decemberi jótékonysági akciójának keretében több mint 4,6 millió forintnyi támogatást gyűjtöttek össze a hazai Ford autótulajdonosok és a márkaszervizek a daganatos gyermekek segítésére. Az adományként felajánlott összeget az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány betegszállításra és orvosi műszerre fordítja.

A Ford Magyarország a tavaly decemberben a Ford Márkaszervizekben igénybe vett szervizszolgáltatások számlaértékének az 1%-át ajánlotta fel az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára. A Ford tulajdonosok és a márkakereskedők közös akciójában összegyűlt, 4 625 566 forintnyi támogatást március 11-én vették át a szervezet képviselői.

„Köszönjük a Ford Magyarországnak és a mindazoknak, aki az ügy mellé álltak. A támogatott összeget betegszállításra és orvosi műszerre fogjuk fordítani. A daganatos beteg gyermekeket 2003 óta szállítjuk térítésmentesen, betegszállító autónk a 2020-as évben 232 alkalommal szállította a klinika betegeit. A támogatásból orvosi műszert is vásárolunk a Semmelweis Egyetem II sz. Gyermekgyógyászati Klinikája számára: a lézerkészülék a bőrt (is) behálózó veleszületett, illetve szerzett érdaganatok, érmalformációk korszerű kezelésének elengedhetetlen eszköze” – mondta a támogatás átvételekor Takácsné Stalter Judit, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke.


 

„Büszkeség látni, hogy cégünk, magyarországi Ford tulajdonosok és a Ford márkakereskedők összefogásából, és céltudatos együttműködéséből ilyen nagyszerű eredmény született egy igazán jó ügy érdekében. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány több mint két évtizede végez példamutató munkát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeinek gyógyulása érdekében, ezért úgy gondoljuk, hogy a támogatás a lehető legjobb helyre került” – mondta Szabó Attila, a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1999-ben azzal a céllal alakult, hogy segítse a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat munkáját, valamint a Semmelweis Egyetem II. sz. Tűzoltó utcai Gyermekklinikáján kezelt súlyos tumoros, daganatos, leukémiás betegségben szenvedő gyerekek gyógyítását. Az alapítvány a betegszállításon túl egyebek mellett Mama-lakásokat, rehabilitációs központot és tábort is működtet. 


Időpontfoglalás


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.