Koronavírus információ

FX Autóház

2021. 03. 10.

„Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a kormány 104/2021. (III.5.) sz., a védelmi intézkedések szigorításáról szóló rendelete értelmében 2021. március 8. napjától várhatóan március 28. napjáig szerviz és gépjármű-kölcsönzési tevékenységünk változatlanul üzemel és igénybe vehető. Gépjármű-, és alkatrész-értékesítési szolgáltatás igénybevétele esetében üzletünkben a kormányrendelet értelmében a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység elvégzéséhez nélkülözhetetlen eszközök beszerzése céljából megengedett a tartózkodás.

Továbbra is kötelező üzletünkben a maszkviselés, illetve kereskedéseink 17 óráig tarthatnak nyitva.

Kérjük kereskedéseink felkeresésekor fentiek figyelembe vételét és betartását.”

A 2021. március 8-tól hatályba lépő kormányrendelet - 104/2021. (III. 5.) - értelmében  márkakereskedéseink változatlan nyitvatartással áll rendelkezésre. Minden hatályos óvintézkedést és szabályozást betartunk a vírus terjedésének megfékezése érdekében.  


Nyitvatartás

Jelenleg márkakereskedésünk és szervizünk a kormányzati előírásoknak megfelelően nyitva tart. 


Óvintézkedések 

Természetesen minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy ügyfeleinket és vásárlóinkat maximális biztonságban és a tőlünk elvárt színvonalon szolgáljuk ki, ezért márkakereskedéseinkben és szervizeinkben az alábbi szabályokat léptettük életbe:

Mellőzzük a kézfogást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára.

Az érintkezési felületeket (pl. munkafelvételi asztalok, bútorok, mellékhelyiségek) minden ügyfél után fertőtlenítjük.

Márkaszervizeink dolgozói eldobható védőkesztyűben dolgoznak, majd a szervizelést követően fertőtlenítik a gépjármű kritikus részeit.

Rendszeres és kötelező kézmosási szabályokat rendeltünk.

Naponta többször szellőztetjük zárt tereinket.

 

Biztonságos szolgáltatások

  • Online Szerviz Bejelentkezés – Amennyiben márkaszervizeink szolgálgatásainak igénybevétele szükséges, kérjük, időpontfoglaláshoz használja weboldalunkon az Online Szerviz Bejelentkezés felületet, vagy keressen minket telefonon melyen kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot.


E-mailt/visszahívást kérek! Online Szerviz Bejelentkezés


  • Kövess minket a facebook-on


Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.