Fontos koronavírus tájékoztató

2020. 03. 27.

A koronavírus hazai terjedését a Ford Magyarország márkakereskedései rendkívül komolyan veszik és mindent elkövetnek az újabb fertőzések megakadályozása érdekében.

Cégünk

 • folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket,
 • a lehető legrövidebb időn belül reagál az változó helyzetre,
 • szigorúan betartja a hatóságok vonatkozó előírásait és ajánlásait,
 • késlekedés nélkül megteszi az ügyfelek, a vásárlók és alkalmazottak védelme érdekében szükséges óvintézkedéseket.

Célunk, hogy a hatósági előírások maradéktalan betartása mellett márkakereskedéseink és szervizeink működése zavartalan, ügyfeleink kiszolgálása pedig biztonságos és zökkenőmentes legyen.


Nyitvatartás

Jelenleg minden márkakereskedésünk a kormányzati előírásoknak megfelelően legfeljebb 15 óráig szervizünk pedig normál munkarendben fogadja az ügyfeleket. Ez a helyzet azonban a későbbiekben megváltozhat. Egyes márkakereskedések egészségügyi okokból, saját hatáskörben is dönthetnek rövidebb nyitvatartás mellett, vagy átmenetileg felfüggeszthetik működésüket, szükség esetén pedig a hatóságok is korlátozhatják a különböző kereskedelmi egységek és szolgáltatók nyitvatartási idejét. Amennyiben erre sor kerül, a kormányzati döntéshozók a tömegtájékoztatási eszközökön keresztül (TV, rádió, hivatalos weboldalak) is felhívják erre a figyelmet, de értelemszerűen weboldalunkon is elérhetők a kereskedéseinkre vonatkozó aktuális információk. Javasoljuk, hogy a felesleges utazások elkerülése érdekében indulás előtt tájékozódjon a márkakereskedések elérhetőségein.


Óvintézkedések 

A koronavírus a legkönnyebben a személyes érintkezéssel terjed, ezért az elkövetkező időszakban mindenki igyekszik e találkozások számát a minimálisra csökkenteni. A fertőzésveszély csökkentése érdekében kérjük, hogy részesítse előnyben érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat és biztonságos, digitális megoldásainkat.

Természetesen minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy ügyfeleinket és vásárlóinkat maximális biztonságban és a tőlünk elvárt színvonalon szolgáljuk ki, ezért márkakereskedéseinkben és szervizeinkben az alábbi szabályokat léptettük életbe:

Mellőzzük a kézfogást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára.

Az érintkezési felületeket (pl. munkafelvételi asztalok, bútorok, mellékhelyiségek) minden ügyfél után fertőtlenítjük.

Márkaszervizeink dolgozói eldobható védőkesztyűben dolgoznak, majd a szervizelést követően fertőtlenítik a gépjármű kritikus részeit.

Rendszeres és kötelező kézmosási szabályokat rendeltünk el minden márkaszervizben.

Naponta többször szellőztetjük zárt tereinket.

 

Biztonságos szolgáltatások

Figyelmébe ajánljuk régi és új szolgáltatásainkat is, melyek révén szintén csökkenthető a fertőzésveszély.

 • ÉRINTÉSMENTES HOZOM- VISZEM SZOLGÁLTATÁS – szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a gépjármű javítása, karbantartása céljából ügyfeleinknek ne kelljen kimozdulnia otthonukból. Érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink járművét előre egyeztetett helyen és időben átvesszük, majd a javítás, karbantartás után fertőtlenítjük, és házhoz szállítjuk.
 • Online Szerviz Bejelentkezés – Amennyiben márkaszervizeink szolgálgatásainak igénybevétele feltétlenül szükséges, kérjük, időpontfoglaláshoz használja weboldalunkon az Online Szerviz Bejelentkezés felületet, melyen kényelmesen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb szervizidőpontot.
 • Video-Check szolgáltatás – Ingyenes szolgáltatásunk segítségével biztonságos távolságból, videófelvételen követheti járműve átvizsgálását, miközben részletes magyarázatot is kap a szükséges javítási munkálatok természetéről és várható költségeiről.

 • Szolgáltatások, programok felfüggesztése

  A Ford Magyarország úgy döntött, hogy a járványügyi helyzet megnyugtató rendeződéséig az esetleges fertőzésveszéllyel járó rendezvényeit, eseményeit és szolgáltatásait felfüggeszti. Ennek értelmében átmenetileg nem igényelhető járműveink tesztvezetése sem.

  Termelési folyamatok leállítása

  A koronavírus járvány európai terjedése miatt a Ford anyavállalat 2020. március 19-től ideiglenesen felfüggeszti a jármű- és motorgyártást az európai kontinens területén található üzemeiben.


  E-mailt/visszahívást kérek! Online Szerviz BejelentkezésVideo-Check Szolgáltatás

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.