Ford Puma Trend ajánlat

Ajánlat vége: 2021. 09. 30.

Ford Puma Trend ajánlat

Új Ford Puma Trend 95 LE (EcoBoost benzin), bruttó 5 890 000 Ft‑tól Ford Credit finanszírozással* és 8 év Ford Protect garanciával.**

Az ajánlat 2021. szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre vagy a készlet erejéig érvényes.

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.

A  Trend alapfelszereltségének főbb elemei:

  • ABS+ESP, Visszagurulásgátló
  • Sebességtartó automatika sebességhatároló funkcióval
  • Választható vezetési módok
  • ICE csomag 19: SYNC 2.5, 2 USB, Bluetooth, 8"-os érintőkijelző, 6 hangszóró
  • LED nappali menetfény
  • Távirányítós központi zár
  • 6 légzsák
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel

Jelentkezzen tesztvezetésre!Konfigurálja a járművet! Időpontfoglalás


*Az ajánlat a Ford által meghatározott készleten lévő új  Puma (2019) 5 ajtós Trend 1.0T (95LE) EUR6.2 M6 + 8 év modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 3,99% - 12,88% érték közötti lehet. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el. 

**A 8 év Ford Protect garancia 5 év teljes körű és plusz 3 év hajtáslánc garancia, ami maximum 150 000 km futásteljesítményig érvényes. Hajtáslánc elemei: hajtómű/motor, sebességváltó, differenciálmű és a hajtási energia átvitelében részt vevő alkatrészek. Ezen garancia kikötésekhez és feltételekhez kötött.

Az ajánlat 2021.09.30-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás 4,9-6,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás 110-153 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.


További információ a Ford márkakereskedésekben vagy a Ford Vonalon: 06-1-77-77-555

Akciós ajánlatok

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények