Új Transit Custom ajánlat

Ajánlat vége: 2021. 12. 31.

Új Transit Custom ajánlat

Új Ford Transit Custom évi 1,9%-os fix ügyleti kamattal, NHP Hajrá finanszírozás keretében*


Eljött az ideje, hogy új lendületet adjon vállalkozásának! Válassza a cége igényeinek leginkább megfelelő Ford haszongépjárművet és vegye igénybe a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramját, melynek keretében a Ford Credit újra kedvezményes 1,9%-os fix ügyleti kamatozású finanszírozást nyújt az ügyfelek számára.

További tájékoztatás a Növekedési Hitelprogramról


Miért érdemes az NHP Hajrát választani?


  • kifejezetten a kisvállalkozások fejlesztését célzó program
  • kedvező kamatkonstrukció – mindössze évi 1,9%
  • kiszámítható, fix költségek minden hónapban
  • Forintban felvehető finanszírozás
  • kedvező futamidő, akár 8 évre is felvehető


Garancia kiterjesztésTöltse le az új Ford Transit Custom katalógust!Konfigurálja a járművet!Jelentkezzen tesztvezetésre!


*A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a hivatalos Ford Márkakereskedőknél. A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Hajrá keretében belföldi székhelyű KKV-k számára érhető el forint alapú, évi 1,9%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 1 millió forint, míg a választható futamidő minimum 12 maximum 96 hónap lehet. A Ford Credit pénzügyi szolgáltatásait a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP Hajrá részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. Az ajánlat visszavonásig érvényes.


Akciós ajánlatok

Aktuális ajánlatok

Legfrisebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.Vélemények