Hybrid és Elektromos járművek

BRING ON TOMORROW

Mi nem fantáziálunk arról, mit hoz a jövő. Teljes modellkínálatunk villamosításával már aktívan dolgozunk a holnap elektromos autóin. 2020 végéig 14 új hibrid és teljesen elektromos modellt dobunk piacra a különböző piacokon.

Legyen akár egy EcoBoost hibrid hajtású Puma, a háromféle hibrid erőforrással is választható Kuga, vagy a teljesen elektromos Mustang Mach-E - csak Önön múlik, melyik elektromos autót választja.


Ha elektromos járműre szeretne váltani, fontos, hogy megismerje, miben térnek el egymástól az egyes technológiák. Kattintson az alábbi ikonokra és tudjon meg többet a mild hibrid, a hibrid, a plug-in hibrid, illetve a teljesen elektromos járművekről!
 • [Insert alt tag]
 • Egyszerű töltés

  Egyszerű töltés

  A Ford számos különböző módszert kínál annak biztosításásra, hogy a plug-in hibrid vagy teljesen elektromos járműve mindig feltöltött akkumulátorokkal várja. Az Ön által választott elektromos személyautó vagy haszongépjármű típusától függően számos töltési lehetőséget és megoldást tudunk ajánlani. Minden esetben arra törekedtünk, hogy plug-in hibridjét vagy elektromos járművét a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben feltölthesse.

  Tudjon meg többet!


 • [Insert alt tag]
 • Legenda Újratervezve

  Teljesen elektromos Mustan Mach-E

  Akár 600 km-es hatótávolság egyetlen töltéssel, minden fordulatszámon rendelkezésre álló nyomaték és több lóerő, mint amit el tud képzelni. Ha azt hitte, hogy az elektromos autók egytől-egyig unalmasak, íme a cáfolat. Szálljon be és szeressen bele a vezetésbe minden egyes nap. Az új Mach-E megérkezett. Fedezze fel! 


  E-mailt/visszahívást kérek!


 • [Insert alt tag]
 • Tekintélyt parancsol

  Új Puma

  Ergonomikus dizájn, lenyűgöző stílus, EcoBoost Hibrid hatékonyság. Az új Ford Puma nem keresi mások figyelmét - kifinomult, elektromos hajtásával csendben megköveteli azt.

  Tudjon meg többet!


 • [Insert alt tag]
 • Kalandok újragondolva

  Új Ford Kuga

  A 2020-as, új Ford Kuga háromféle hibrid technológiával kerül forgalomba. A plug-in hibrid változatnál szabadon válthat a benzines és a teljesen elektromos hajtás között.  Ha a plug-in változat nem felel meg Önnek,  akkor válaszhatja az öntöltő EcoBlue hibrid vagy a full hibrid típusokat is. Fedezze fel az új Kugát.

  Tudjon meg többet!