Számos modelljéhez mutatott be sport felszereltséget a Ford

2015. 03. 10.
A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát: először látható Európában a vadonatúj, sportos Edge S SUV, és bemutatkozik a vadonatúj S MAX S és a Mondeo Titanium X. A Ford most mutatja be az EcoSport S modellt is, valamint a kéttónusú fényezésű, egyedi stílust és felszereltséget kínáló Focus Red és Black Edition változatokat. A kiállított autók közt látható a most először reflektorfénybe álló vadonatúj Focus RS, valamint az Európában először bemutatkozó Ford GT szupersportkocsi is.

A Genfi Autószalon alkalmával a Ford kibővíti sportos, dinamikus európai modellkínálatát. A vadonatúj, sportos Ford Edge S most látható először Európában, és az autókiállításon mutatkozik be a vadonatúj S-MAX S és a vadonatúj Mondeo Titanium X is. Ugyancsak itt jelenik meg először az EcoSport S modell, valamint a kéttónusú fényezésű, egyedi stílust és felszereltséget kínáló Focus Red és Black Edition modellváltozat is. A kiállított autók közt látható a tegnap először reflektorfénybe álló vadonatúj Focus RS, valamint az Európában először bemutatkozó Ford GT szupersportkocsi is. A Focus RS és a Ford GT a legújabb modellek abban az átfogó offenzívában, aminek keretében 2020-ig 12 nagy teljesítményű modell jelenik meg a Ford kínálatában.

“Genfben a Ford igazán ínycsiklandó modellkínálatot vonultat fel, kihangsúlyozva a teljesítményben testet öltő innováció iránti elkötelezettségét” - fogalmaz Jim Farley, a Ford ügyvezető alelnöke és a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke. „A nagy teljesítményű autóinkhoz kifejlesztett modern technológiák idővel a Ford többi modelljében is megjelennek majd.”

“Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk azokra a szegmensekre, amelyek révén a Ford még népszerűbbé válhat Európában: ilyenek például az SUV-k, a Vignale program, vagy éppen a sportos modellek.” – teszi hozzá Farley. “A Ford a lehető legszélesebb termékkínálatot alakítja ki, hogy minden vásárlónk megtalálja, amit keres – legyen az bármelyik, nagy sorozatban gyártott modellünk, vagy valamelyik limitált szériás autónk.”

A Ford genfi kiállításán az új, immár dízel- és benzinmotorral egyaránt kapható Focus ST is látható, nem beszélve a népszerű Fiesta ST modellről és az új Ford Mustangról, ami gyártásának 50 éves története során most először kapható egész Európában.

Márkakereskedés hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkakereskedés hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.