Tíz dolog, amit érdemes tudni a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach-E modellel kapcsolatban.

2020. 04. 09.



Nagy sebességű töltés. A Mustang Mach-E tulajdonosa akár 93 kilométert is autózhat, miután alig 10 percen át töltötte az akkumulátort egy IONITY töltőállomáson. Ez a tisztán elektromos hajtású autó akár 600 kilométert is képes megtenni egyetlen feltöltéssel.



A Mustang Mach-E online is megvásárolható. A járművet interneten keresztül személyre szabhatja, megrendelheti, és akár az átadást is megszervezheti így. Természetesen mindezt egy márkakereskedésen keresztül is intézheti.



A kulcsok már annyira régimódiak! Amikor Ön az autóhoz lép, a Mustang Mach-E felismeri az okostelefonját és nyitja az ajtókat, Ön pedig már indíthat is – anélkül, hogy a készülékét elő kellene vennie a zsebéből.



A Mustang Mach-E a Ford Team Edison első munkája. A Ford egy teljesen új, “cég a cégben” szervezetet hozott létre az elektromos autók tervezésére. A Ford Team Edison a híres feltalálóról és Henry Ford közeli barátjáról, Thomas Edisonról kapta a nevét.



A Mustang Mach-E mindig naprakész; erről az ‘over-the-air’ frissítések gondoskodnak. A Ford azzal tette ‘jövőállóvá’ az autót, hogy a beszédvezérlési rendszertől kezdve a jármű teljesítményén át egészen a vezetéssegítő technológiákig mindenhez folyamatos és biztonságos frissítéseket kínál.



Díjnyertes utastéri dizájn. A Mustang Mach-E kabinjában a B&O hangrendszer és a hangszórók észrevétlenül olvadnak bele a műszerfal felső részébe, mint egy hangprojektorban. Ezért az elegáns elrendezésért a tervezők elnyerték az iF Design Award kitüntetését.



High-tech üveg. A panoráma napfénytető infrasugárzás elleni védőbevonatot kapott, így az utastér nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb marad. Az üvegben emellett egy UV-sugarakat kiszűrő réteg is található.



A Mustang Mach-E-vel úgy beszélgethet, mint a barátaival vagy családtagjaival. A felhőalapú hangfeldolgozásnak köszönhetően a beszédvezérlési rendszer megérti a természetes, ‘beszélgetős’ utasításokat is, például, hogy “Keresd meg nekem a legjobb thai éttermet”. A felhasználó szokásait megtanulva az autó még inkább személyre szabott élményt nyújt.



A Mustang Mach-E vezetési élményét mindig a pillanatnyi hangulatához igazíthatja. Az autó három (Suttogó, Élvezetes és Féktelen) üzemmódot kínál, amelyek mindegyike különböző módon hangolja át a kormányérzetet, a belső világítást vagy a hanghatásokat.



A Mustang Mach-E vadonatúj modell, de a neve történelmi. A “Mach” nevet a ’60-as évek óta viselik a különleges Ford Mustangok. Az első ilyen autó a Mustang Mach 1-es volt: az autó, ami “úgy nézett ki, mint ami képes átlépni a hangsebességet”.


E-mailt/visszahívást kérek!


A Ford Motor Company

A Ford Motor Company globális vállalat, amelynek központja a Michigan állambeli Dearborn. A vállalat tevékenységi köre a Ford személyautók, haszongépjárművek, városi terepjárók (SUV) és elektromos hajtású autók, valamint a Lincoln luxusautók tervezése, gyártása, értékesítése, szervizelése és a velük kapcsolatos szolgáltatások biztosítása. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt. A Ford vezető szerepre törekszik az elektromos autók, az önvezető járművek és a mobilitás területén. A Ford mintegy 199.000 embert foglalkoztat világszerte. Amennyiben több információra van szüksége a Fordról, termékeiről vagy a Ford Motor Credit Company vállalatról, kérjük, keresse fel a www.corporate.ford.com vagy a www.ford.hu honlapot.

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. A Ford Motor Credit Company mellett a Ford Európa üzleti tevékenysége magában foglalja a Ford Ügyfélszolgálat és 24 gyártóüzem (16 saját tulajdonú vagy összevont közös vállalat és 8 nem összevont közös vállalkozás) működtetését. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.



Márkaszerviz hírei

Aktuális ajánlatok

Legfrissebb akciók FX Autóház Kft.

Márkaszerviz hírei

Legfrissebb hírek FX Autóház Kft.