Ford Puma ajánlat magánszemélyeknek

Új Ford Puma Titanium 125LE hibrid, bruttó 6 599 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással.* és 8 év Ford Protect garanciával**

*Az ajánlat 2021. március 31-ig megkötött vevőszerződésekre vagya készlet erejéig érvényes.

Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát ajánlunk.


A Titanium alapfelszereltségének főbb elemei:


  • ABS, ESP, Visszagurulásgátló
  • 6 légzsák
  • LED nappali menetfény,
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • Elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel
  • Távirányítós központi zár
  • ICE csomag 6: SYNC 3, 2 USB, Bluetooth, 8"-os érintőkijelző, 7 hangszóró, navigáció, Hangvezérlés-Sebességtartó automatika sebességhatárolóval
  • Választható vezetési módok
  • Hátsó parkolóradar


5 év garancia Töltse le az Új Puma katalógust!Jelentkezzen tesztvezetésre!Konfigurálja a járművet! Időpontfoglalás


* Az ajánlat Ford Puma Titanium 1.0T, 5 ajtós, 125LE MHEV EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. Ford Bázis finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,19% - 15,99% érték közötti lehet, 5 279 200 Ft finanszírozott tőke összegnél és 60 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A Ford márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

** A 8 év Ford Protect garancia 5 év teljes körű és plusz 3 év hajtáslánc garancia, ami maximum 150 000 km futásteljesítményig érvényes. Hajtáslánc elemei: hajtómű/motor, sebességváltó, differenciálmű és a hajtási energia átvitelében részt vevő alkatrészek. Ezen garancia kikötésekhez és feltételekhez kötött.

Az ajánlat 2021. március 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedőjéhez! Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,0-6,6 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 113-150 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

További információ a Ford márkakereskedésekben vagy aa Ford Vonalon: 06-1-77-77-555

Akciós ajánlatok...
Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok