Fontos koronavírus tájékoztatás

Falubusz program

Mint bizonáyra Ön is értesült róla a Magyar Falu Program keretében meghirdetésre került a „Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése” című pályázat (MFP-TFB/2020), melynek célja a települések önkormányzatai számára a falugondnoki és/vagy tanyagondnoki szolgáltatás fejlesztése. 

A Ford Magyarország a programhoz kapcsolódóan a Ford Transit Kombi és Ford Tourneo Custom modellekre vonatkozóan egyedi szolgáltatási ajánlatot állított össze a pályázó önkormányzatok és társulások számára. Amennyiben Önök is jogosultak a pályázat benyújtására, kérem engedje meg, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot ajánlatunk bemutatása érdekében. További részletekkel és ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon kollégánkhoz.


  • A Miniszterelnökséget vezető miniszter pályázatot hirdet a Magyar Falu Program 2020. évi végrehajtásáról szóló 1043/2020. (II. 17.) Korm. határozat alapján Magyarország területén működő önkormányzatai számára Tanya- és falugondnoki buszok beszerzésének támogatására.
  • A tanyagondnoki szolgáltatás legalább hetven és legfeljebb négyszáz lakosságszámú - külön jogszabályban meghatározott - külterületi vagy egyéb belterületi lakott helyen működtethető. A falugondnoki szolgáltatás nyolcszáz lakosnál kisebb településen működtethető.
  • A kiírás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 3 mrd forint
  • A projektre maximálisan igényelhető támogatási összeg bruttó 15 millió forint.
  • Jelen kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2020. július 16. és 2020. augusztus 15. között között van lehetőség.
  • A kedvezményezettnek az adásvételi szerződést a Támogatói Okirat hatályba lépésétől legfeljebb 60 napon belül meg kell kötnie.Időpontfoglalás Márkakereskedéseink

 


Akciós ajánlatok...
Feltételek Adatvédelem Állásajánlatok